Vi ste ovdje: Naslovnica > Foto i video
Ispis stranice Dodaj u zabilješke Komentiraj stranicu Pošalji link Email-om

Foto i video

05.08.2019 Udruga specijalne jedinice policije Barun obilježila Dan pobjede,domovinske zahvalnosti i Dan branitelja i u Kninu Udruga specijalne jedinice policije Barun obilježila Dan pobjede,domovinske zahvalnosti i Dan branitelja i na državnoj razini u Kninu. Delegacija Udruge, na čelu s dopredsjednikom Stjepanom Zimićem bila je na središnjoj državnoj proslavi u Kninu, a zbog ostalih aktivnosti, delegacija se u Knin uputila već u subotu, 3.kolovoza 2019.

02.08.2019 Udruga specijalne jedinice policije Barun obilježila Dan pobjede,domovinske zahvalnosti i Dan branitelja u Krapini Udruga specijalne jedinice policije Barun obilježila Dan pobjede,domovinske zahvalnosti i Dan branitelja u Krapini. Ovogodišnja središnja proslava je bila u petak 2.kolovoza 2019. s početkom u 17 sati.Organizatori proslave su bili URV 1,gbr Tigrovi KZŽ.

07.05.2019 Humanitarno donacijska izložba slika Udruga SJP Barun, Udruga Crne Mambe i knjižnica Oroslavje zajedno su organizirali humanitarno-donacijsku izložbu umjetničkih slika. Prikupljena sredstva namijenjena su oboljelim i preminulim članovima Udruge odnosno njihovim obiteljima.

06.04.2019 28.godišnjica osnivanja Specijalne policije u KZŽ Obilježena 28.godišnjica osnivanja Specijalne jedinice policije Krapinsko-zagorske županije, poznatija pod imenom Barun. Obljetnicu je uveličao načelnik PU KZŽ Darko Car.

23.11.2018 Izložba umjetničkih dijela u sklopu projekta "Umjetnošću i ljepotom protiv predrasuda" u Velikom Taboru Po drugi put za redom, u sklopu projekta "Umjetnošću i ljepotom protiv predrasuda" u Velikom Taboru kraj Desinića izložba umjetničkih dijela renomiranih umjetnika. Ove godine su pored renomiranih umjetnika, priliku dobili i Zagrebački studenti umjetnosti, pod dirigentskom palicom povjesničara umjetnosti dr. sc. Enesa Quiena.

18.04.2018 Izložba umjetničkih dijela u Mariji Bistrici u sklopu projekta "Umjetnošću i ljepotom protiv predrasuda" U sklopu projekta "Umjetnošću i ljepotom protiv predrasuda" čija je temeljna misao da se sruše predrasude o Hrvatskim braniteljima, bila je organizirana izložba umjetničkih radova eminentnih akademskih . Izložba je bila otvorena od 18.travnja 2018. do 23.travnja 2018.

123